Acasa | Geodiversitate | Despre noi | Proiect POS Mediu | Proiecte | Parteneri | Pagina copiilor | Cum puteti ajuta | Contact |

 

Amarjit Sidhu

 

Amarjit Sidhueste originar din Punjab si a trait o viata in California. In Statele Unite a fost pilot si apoi fotograf profesionist. In Romania a lucrat un timp la restaurantul Barka Saffron unde a creat retete noi, apoi la cafeneaua Museo a Muzeului National de Geologie, unde, pe langa organizarea expozitiilor de fotografie si grafica, a construit gradina de vara din calcare cretacice de Babadag. Acum are o terasa proprie, Musafir, in Piata Cosbuc, unde se mananca mancare indiana excelenta. Si fiindca Amarjit nu sta doar la tigaie, Musafir organizeaza si seri culturale, cu proiectii de filme sau muzica, expozitii, evenimente. Asa cum se intampla si la Museo. Amarjit este voluntar la Asociatia Ovidiu Rom www.ovid.ro

 

 

Milan Miroslav Rascov

Milan Miroslav Rascov

 

este un tanar geolog cu talent pentru activitatile educative. Talentul si l-a pus in valoare in cadrul Muzeului National de Geologie, unde s-a obisnuit sa ghideze vizitatorii si sa lucreze cu copii, fiind instructor la atelierele pentru scolari si prescolari. Asistent de cercetare la Institutul Geologic al Romaniei, Milan a urmat cursurile de master ale Universitatii din Bucuresti si inca invata, fiindca spartul pietrelor este si el o arta. Si fara pietre nu poti face geologie. In timpul liber, Milan coordoneaza revista “Aripi de gand” a grupului scolar industrial Unirea, unde mama lui este profesoara.

 

 

Monica Ghenciu

Monica Ghenciu

 

absolventa a Facultatii de Geologie si Geofizica  din Bucuresti, lucreaza la Institutul Geologic al Romaniei www.igr.ro si isi pregateste doctoratul in argile. E pasionata si de studiul ceramicii din siturile arheologice dobrogene. Inainte de “impotmolirea” in argile, Monica a aprticipat la atelierele educative organizate de Muzeului de Geologie in timpul scolilor de vara. La atelierul “Cautatorii de aur”, organizat impreuna cu Milan, copiii au invatat prin joaca ce este aurul si la ce foloseste, de la separarea cu saitrocul, la desenatul si modelatul podoabelor si apoi la cautatul comorilor in salile muzeului.

 

 

Monica Oaie

Monica Oaie

 

a absolvit in anul 2008 Sociologia, cu specializare in Relatii Internationale si Studii Europene. Pentru lucrarea de licenta, intitulata “De la Ulita cea Mare la strada Lipscani prin perspectiva antropologiei urbane’’, Monica a invatat mult despre Bucurestiul de altadata, obisnuindu-se cu tehnica interviurilor. In prezent este masterand la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, cu specializare in Marketing si Negocieri in Afaceri. Cunoscand de mica lumea geologica, in campaniile de teren alaturi de tatal ei a indragit frumusetile naturii. Interesata de problemele ambientale, a urmat si un curs de auditori externi pentru sistemul de management al mediului. In timpul liber este voluntar la Asociatia Ovidiu Rom.